Rezervari telefonice:
Tel.: (+40) 729 902 265

Camere

Simplitate

1Un design atragator insotit de un ambient placut, pentru clientii nostri.

Amabilitate

2Amabilitatea fata de clientii nostri este pusa pe primul plan.

Profesionalism

3Staff-ul nostru este gata oricand sa indeplineasca cele mai drastice cerinte.

Cazare Deva, Cazare Hunedoara

Unde si cine suntem?

Pensiunea dispune de un restaurant conceput in acelasi stil frantuzesc dar de aceasta data cu tematica mediteraneana maritime,un interior cu spirit tonic,cu aer de vacanta,de concediu.

In restaurant s-au folosit atat accesorii rafinate cat si piese cu look vintage,toata atmosfera bazandu-se pe combinatia clasica de culori:alb,albastru si crem.Aceasta combinatie duce cu gandul la vechea traditie a vapoarelor,a calatoriilor pe mare,la hotelurile cochete de pe plaja,la briza marii..este un stil classic si familiar.

  Pentru destinderea d-voastra in cadrul restaurantului,puteti savura arama cafelei de dimineata impreuna cu un mic dejun bogat si diversificat de tip buffet suedez.

  Vila Paradis va ofera o ambianta eleganta si confortabila pe tot parcursul sejurului d-voastra.Calitatea dotarilor amenajarea interioara deosebita si promptitudinea serviciilor fac ca Vila Paradis sa va poata garanta un sejur memorabil.

    Parcarea proprie si terasa intregesc oferta noastra.

La numai cateva minute de centrul istoric si administrativ , te intampina cu caldura si rafinament una din cele mai elegante locatii ale orasului Deva-Vila Paradis. 

Constructia este nou renovata incepand cu luna martie 2013,stilul frantuzesc este cel care caracterizeaza decorul incaperilor.Vila Paradis va pune la dispozitie 10 camere spatioase si confortabile unde s-a incercat obtinerea unui decor relaxant. 

Prin manierea abordata in decorare s-au obtinut interioare romantice si intime.Camerele sunt relaxante,iar dramatismul se contureaza printr-un aer boem,visator,astfel tonurile neutre sunt alaturate celor pastelate,dar si unora care fac trimitere la stilul shabby chic,precum bordeaux,albastru,griuri  iar micile accente metalice scot din anonimat incaperile.  

Simplitatea , amabilitatea si profesionalismul sun atuurile pe care ne bazam atunci cand spunem ca odata ce ne veti fi trecut pragul o sa reveniti.

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Galerie Foto

first-pagefirst-pagefirst-pagefirst-pagefirst-pagefirst-pagefirst-pagefirst-page